In mijn aangrijpend boek 'Altijd werken in emotie' neem ik je mee tijdens mijn werkzaamheden. Waargebeurde verhalen die je kippenvel gaan bezorgen en je duidelijk maken hoe ik om ga met de overledenen, de nabestaanden en mezelf. Soms schokkend en verdrietig, maar ook de leuke herinneringen worden uitvoerig beschreven.

Door de jaren heen heb ik tijdens mijn werk vele emotionele momenten mogen beleven. Gezins-drama's, moord, zelfdodingen, ongevallen, maar ook emotionele momenten tijdens opbaringen die vroegtijdig moeten worden afgebroken. Tijdens het schrijven heb ik de emoties van de nabestaanden en van mezelf zo goed mogelijk verwoord. Je gaat met me mee tijdens mijn werk, maar ook prive geef ik een kijkje in mijn leven.

Update 24-11-2019:

Een verminkt kind, door een van de ouders onherkenbaar gemaakt. Werken in emotie – de titel van mijn toekomstig boek – is een samenvatting van zo maar een paar zwaar beladen momenten uit mijn carrière. In samenwerking met Harry Cats is inmiddels een begin gemaakt met een klein promotie filmpje voor mijn boek. Vele herinneringen passeerden de revue, ook voor mij momenten waar ik liever niet aan terug denk.

Zoals het nu lijkt ligt het boek halverwege 2020 in de winkel. Blijf me volgen.