Airbrush is een techniek waarbij camouflage make-up met een klein lucht pistooltje wordt verneveld, waardoor de camouflage make-up er natuurlijk uit komt te zien.

Patiënten met bijvoorbeeld een lever ziekte en daardoor vaak een gele 'gloed' hebben, kunnen in de meeste gevallen perfect worden behandeld met airbrush.

Airbrush wordt ook met regelmaat gebruikt bij baby's en kinderen die ten gevolge van een meningokok bacterie zijn overleden. Deze bacterie zorgt vaak voor verkleuring die zeer onaangenaam is voor de nabestaanden. Bij baby's en kinderen die nog worden gefotografeerd is een airbrush zeker aan te raden.

Ook na een reconstructie, of bij het wegwerken van een blauw oog -na bijvoorbeeld een val- is airbrush een vaak gebruikte methode om de overledene er weer mooi uit te laten zien. Ook het bijwerken van de overledene nét voor de plechtigheid is een mogelijkheid om de overledene zonder de eventuele grauwe of groene verkleuring te tonen aan belangstellenden.

Airbrush kan plaats vinden in een uitvaartcentrum, opbaar adres, of in onze hightech 'Special Death Care mobile'. Prijzen van een airbrush behandeling staan vermeld in onze prijslijst.Airbrush Special Death Care