Airbrush is een techniek waarbij camouflage make-up met een klein lucht pistooltje wordt verneveld, waardoor de camouflage make-up er natuurlijk uit komt te zien.

Patiënten met bijvoorbeeld een lever ziekte en daardoor vaak een gele 'gloed' hebben, kunnen in de meeste gevallen perfect worden behandeld met airbrush.

Airbrush wordt ook met regelmaat gebruikt bij baby's en kinderen die ten gevolge van een meningokok bacterie zijn overleden. Deze bacterie zorgt vaak voor verkleuring die zeer onaangenaam is voor de nabestaanden. Bij baby's en kinderen die nog worden gefotografeerd is een airbrush zeker aan te raden.

Ook na een reconstructie, of bij het wegwerken van een blauw oog -na bijvoorbeeld een val- is airbrush een vaak gebruikte methode om de overledene er weer mooi uit te laten zien. Ook het bijwerken van de overledene nét voor de plechtigheid is een mogelijkheid om de overledene zonder de eventuele grauwe of groene verkleuring te tonen aan belangstellenden.

Airbrush kan plaats vinden in een uitvaartcentrum, opbaar adres, of in onze hightech 'Special Death Care mobile'. Prijzen van een airbrush behandeling staan vermeld in onze prijslijst.

 

Cursus airbrush voor beginners

Doelgroep: mensen in de uitvaart die kleine verkleuringen weg willen werken middels airbrush.

Tijdens de les leer ik je middels airbrush het wegwerken van regelmatig voorkomende verkleuringen. Denk aan een groene mond, ingedroogde oogleden, brilhematomen en ander kleine beschadigingen. Ook het gebruik en reinigen van het materiaal komt aan de orde. De airbrush set is na afloop van jezelf.

Let op, het gaat niet om beauty make-up, maar om camouflage make-up. Ik leer je niet hoe je iemand op moet maken, maar geef je handreikingen om een overledene op een simpele manier bij te werken.

De airbrush set mag je samen met de make-up mee nemen naar huis. Je kunt dus direct aan de slag nadat je de cursus hebt afgerond. Vanzelfsprekend is er koffie, thee en een zeer uitgebreide lunch. Na afloop ontvang je per mail een bewijs van deelname.

Zaterdag 28 november 2020. Aanvang 09.30 - Afsluiting rond 15.00 uur. Prijs € 425,- vooraf te voldoen. Plaats: De Ludinge 4, 9471 JD Zuidlaren. Vol!

Zaterdag 29 mei 2021. Aanvang 09.30 - Afsluiting rond 15.00 uur. Prijs € 430,- vooraf te voldoen. Plaats: De Ludinge 4, 9471 JD Zuidlaren.

Opgave per mail, daarna ontvang je 6 weken voor aanvang de factuur. Nadat deze is voldaan sta je ingeschreven. Bij annulering vanaf jouw zijde vindt geen terug betaling plaats, maar mag je iemand anders laten komen die jouw plaats gaat in nemen. Dit heeft te maken met de materialen die ik voor je inkoop.

 

Airbrush Special Death CareAirbrush Special Death Care