In mijn aangrijpende boek 'Altijd werken in emotie' neem ik je mee tijdens mijn werkzaamheden. Waargebeurde verhalen die kippenvel bezorgen en een duidelijk beeld geven van wat mijn werk inhoudt. Soms schokkende en verdrietige gebeurtenissen, maar ook leuke herinneringen heb ik beschreven.

Het boek is een samenvatting van beladen momenten uit mijn carrière. Gezinsdrama's, moord, zelfdodingen, ongevallen, maar ook emotionele momenten tijdens opbaringen die vroegtijdig moesten worden afgebroken. Een verminkt kind (door een van de ouders onherkenbaar gemaakt), een bewegend gezicht door ongedierte, brand in een mortuarium en nog veel meer. Herinneringen die tijdens het schrijven in mijn hoofd de revue passeerden, voor mij soms moeilijke momenten. Je gaat met me mee tijdens mijn werk, maar ik geef de lezer ook een privé inkijkje in mijn leven.

Reserveren boek

Naar verwachting is het boek medio juni/juli 2020 via deze website te koop voor € 29,99. Geen verzendkosten binnen Nederland. Wil je nu al vrijblijvend een boek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.? Stuur dan een mail via de button. Vermeld in deze mail je naam, adres en woonplaats en het aantal exemplaren dat je wilt reserveren. Via een automatische reply ontvang je een reserveringsbevestiging. De reservering verplicht je niet tot afname. Wil je een gesigneerd exemplaar, vermeld dit dan bij je reservering ;) Als het boek is uitgebracht, dan word je per mail een betalingsverzoek toegestuurd.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Altijd werken in emotie - boek

ISBN-9789090332444