Wij kunnen voor u de reconstructies verzorgen op ernstig verminkte lichamen na bijvoorbeeld een ongeval, zelfdoding of moord. Onze specialisatie is het herstellen van ernstig hoofdletsel.

Uitgangspunt is een mogelijkheid creƫren waarbij de nabestaanden de bevestiging kunnen krijgen dat het gaat om hun dierbare. Hier hoeft het niet altijd te gaan om een complete restauratie, soms is het zien van enkel en alleen een herkenningspunt (zoals bijvoorbeeld een tatoeage) voldoende. Indien u wilt helpen wij u graag tijdens een confrontatie.

Indien een lichaam onherstelbaar is beschadigd, dan bieden wij middels een bodyseal de mogelijkheid het slachtoffer toch thuis op te baren. Hierbij zal het slachtoffer niet toonbaar zijn, geen geur of lekkage verspreiden, maar wel opgebaard kunnen worden zonder dat het lichaam over gebracht hoeft te worden naar een diepkoeler (vriezer).

Ook voor het onzichtbaar herstellen van een Tracheo-stoma kunt u bij ons terecht. De Tracheo-stoma zal niet meer zichtbaar zijn, waardoor een plug, tube of sjaaltje niet meer nodig is tijdens de opbaring.

Reconstructies of het onzichtbaar maken van een Tracheo-stoma kunnen plaats vinden in een geschikt uitvaartcentrum of in onze hightech 'Special Death Care mobile'.

Prijzen uitsluitend na telefonisch overleg.

Trachea stoma 01   Trachea stoma 02