In mijn aangrijpende boek 'Altijd werken in emotie' neem ik je mee tijdens mijn werkzaamheden. Waargebeurde verhalen die kippenvel bezorgen en een duidelijk beeld geven van wat mijn werk inhoudt. Soms schokkende en verdrietige gebeurtenissen, maar ook leuke herinneringen heb ik beschreven.

Het boek is een samenvatting van beladen momenten uit mijn carrière. Gezinsdrama's, moord, zelfdodingen, ongevallen, maar ook emotionele momenten tijdens opbaringen die vroegtijdig moesten worden afgebroken. Een verminkt kind (door een van de ouders onherkenbaar gemaakt), een bewegend gezicht door ongedierte, brand in een mortuarium en nog veel meer. Herinneringen die tijdens het schrijven in mijn hoofd de revue passeerden, voor mij soms moeilijke momenten. Je gaat met me mee tijdens mijn werk, maar ik geef de lezer ook een privé inkijkje in mijn leven. Promotiefilm is hier te bekijken

Bestellen boek

De prijs van het boek is € 29,99. Gratis verzending binnen Nederland.
Vermeld bij je This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. je naam, adres, woonplaats en het aantal exemplaren.
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, krijg je van ons een betaalverzoek per mail toegezonden. Als wij de betaling hebben ontvangen gaat het boek op de post.
Wil je een gesigneerd exemplaar, vermeld dit dan bij je bestelling ;)


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Altijd werken in emotie - boek

ISBN-9789090332444  Aantal pagina's 186

 

Recensies

  • Ben middenin je boek Edwin en het verhaal van de jongeman met het roze gezicht en rode neus zal me altijd bijblijven. Fantastisch! En nu lees ik hardop lachend het stuk over je geurherkenning en de kassarij bij de supermarkt. We zijn gewaarschuwd (al is de kans dat ik je in de supermarkt tegenkom gelukkig heel klein). Top boek en aanrader voor alle mensen werkzaam in de uitvaartbranche en zorg!

  • Beste Edwin, gisteren je boek mogen ontvangen. Heb het in één adem uitgelezen, wat een prachtige verwoording (en ja soms dacht ik ook in plaatjes) van het werk wat jij doet en wat jij (en andere disciplines waarmee je werkt) daarmee kunt betekenen voor mensen die iemand moeten missen. PRACHTIG! Dank voor deze inkijk.
  • Ik heb hem en zodra je begint te lezen ben je unstoppable ..... Alsof je erbij aanwezig bent zo voelt het!
  • In huis. Meteen de 1e pagina gaan lezen. Sinds lange tijd een boek besteld. Een boek lees ik alleen als ik ervan overtuigd ben dat het mij pakt. 😊