Print

In mijn aangrijpende boek 'Altijd werken in emotie' neem ik je mee tijdens mijn werkzaamheden. Waargebeurde verhalen die kippenvel bezorgen en een duidelijk beeld geven van wat mijn werk inhoudt. Soms schokkende en verdrietige gebeurtenissen, maar ook leuke herinneringen heb ik beschreven.

Het boek is een samenvatting van beladen momenten uit mijn carrière. Gezinsdrama's, moord, zelfdodingen, ongevallen, maar ook emotionele momenten tijdens opbaringen die vroegtijdig moesten worden afgebroken. Een verminkt kind (door een van de ouders onherkenbaar gemaakt), een bewegend gezicht door ongedierte, brand in een mortuarium en nog veel meer. Herinneringen die tijdens het schrijven in mijn hoofd de revue passeerden, voor mij soms moeilijke momenten. Je gaat met me mee tijdens mijn werk, maar ik geef de lezer ook een privé inkijkje in mijn leven. Promotiefilm is hier te bekijken

Bestellen boek

De prijs van het boek is € 29,99. Gratis verzending binnen Nederland.
Vermeld bij je This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. je naam, adres, woonplaats en het aantal exemplaren.
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, krijg je van ons een betaalverzoek per mail toegezonden. Als wij de betaling hebben ontvangen gaat het boek op de post.
Wil je een gesigneerd exemplaar, vermeld dit dan bij je bestelling ;)


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Altijd werken in emotie - boek

ISBN-9789090332444  Aantal pagina's 186

 

Recensies