Print

112onWheels organiseert voor de 2e keer een evenement om stichting Wens in Beweging te promoten. Special Death Care zal op deze geweldige dag -waarbij hulpverleners uit diverse landen hun voertuig tonen- aanwezig zijn.

De stichting Wens in Beweging vervoert niet mobiele (vaak terminaal- of chronisch-) zieke mensen met een speciale wensambulance naar hun (in veel gevallen laatste) wens, en is geheel afhankelijk van donaties en sponsoring.

“De postmortale zorg is een aspect van de hulpverlening die veel mensen (nog) niet kennen maar die wat ons betreft wel degelijk bij de hulpverlening hoort” aldus de organisatie.

Edwin Spieard -eigenaar van Special Death Care- en Marloes de Haar -perfectionist in postmortalezorg-  zetten op deze dag de deuren van de Special Death Care mobiele unit open. Deze unieke wagen wordt oa gebruikt voor reconstructies van dodelijke slachtoffers, het uitvoeren van thanatopraxie behandelingen en/ of hygiënische behandelingen en is 24/7 inzetbaar voor hulpverleners, uitvaartondernemers en nabestaanden.

112 On Wheels zal op zondag 22 mei 2016 tussen 11.00 uur en 17.00 uur plaatsvinden op GreenPark Venlo.

Special Death Care 112 festival